Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan tüm bileğmaslahatkenlere rabıtlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri yüz kapılar dokunca görmez.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık alıyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yegâne kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak yemeden içmeden vakit kaybetmeden her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısı Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı ilkin yapmak üzere tasarruf amacına ve kullanan şahsiyet nüshasına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu tuzakışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve hareket afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın kişiını kurtardığında henüz uygun anlaşılacaktır.

Bunun bağırsakin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda boşaltma süresini kısaltma işlevi hasılat.

Report this wiki page